Ajax Load

Miért hódított meg a Gigi minket, kozmetikusokat?

Bánné Radnai Anna

Hatékony és megbízható kozmetikumokkal szeretek dolgozni, ezért választottam a Gigi és a Mary Cohr termékeket!

Megismerve a Gigi kozmetikumok rendkívüli hatékonyságát és gazdaságosságát tudtam, hogy ezeket a termékeket „nekünk találták ki”!

Miért szeretik kozmetikusaink és vendégeik immár  20 éve a Gigi termékeket?

  • a kreativitás lehetősége a termékek bőséges választékának köszönhetően,

  • a személyre szabható kezelések, melyek a látványos eredményekben jelentkeznek,

  • a sok-sok variációs lehetőség a termékekkel, mert nem teszik egyhangú rutinná a szépségápolást,

  • a látványos, szép eredményekkel elégedett vendégek, mert szívesen térnek vissza a Gigi-s kozmetikusukhoz,

  • a kiváló minőség megfizethető árral párosul, mert a kozmetikus és a vendégek is tapasztalják termékeink gazdaságosságát,

  • a választékunk rendkívül széles árfekvésű, így a szolídabb és az exkluzív igényeket is ki tudjuk elégíteni.

  • a továbbképzéseket igyekszünk helyben lebonyolítani, megkímélve kozmetikusainkat a hosszabb utazástól,

  • a Gigi cég folyamatosan fejleszti a termékeit, ezért évente jelennek meg újdonságok a palettáján,

  • a szalonkezelés során kapott hatóanyagok exkluzív, lakossági változatával vendégeink otthon tovább kényeztethetik a bőrüket.

 

Az elsők között alakultunk meg 1991. szeptemberében a Gigi Dél-Dunántúli régióképviseleteként .

Mivel több gyógykozmetikum található a Gigi palettáján, ezért felkértem Dr. Sebők Béla bőrgyógyászt, analizálja ő is a termékek összetételét. Így 1992. tavaszától már orvosi segítséggel tartottuk a regionális termékismertetőket. 

Minél több kozmetikussal találkoztam, beszélgettem, ismertem meg a munkamódszereiket, annál többet tanultam én is tőlük, és a mai napig megosztjuk egymással a tapasztalatainkat. 

A Vezérképviselet segítségével olyan új technikákat, szakmai eljárásokat kezdtünk el oktatni, melyek kiegészítették, illetve még hatékonyabbá tették a Gigi kezeléseket. (pl. elektrokozmetikai tanfolyamok, hawaii kozmetikai testmasszázs, face lifting stb).

 

A Gigi képviseleteknél az elsők között szerveztem meg a regionális bemutatócsapatunkat. A sok tehetséges, ügyes kozmetikusunk közül kiválasztott kolléganőkkel szép sikereket értünk el több helyi és országos kongresszuson, kiállításon egyaránt. 

 

Rendszeresen szervezünk szakmai hétvégéket kozmetikusainknak. Ilyenkor a kozmetika, az egészséges életmód, a természetgyógyászat szakmánkhoz kapcsolódó területeiről hívunk előadókat, a fennmaradó időben pedig úszunk, sétálunk, beszélgetünk, pihenünk. Így mindenki feltöltődve, új ismeretekkel gazdagodva megy haza.

 

Férjemmel, Péterrel együtt létrehoztuk Pécs belvárosának központjában  képviseletünk bemutatótermét, raktárát és oktatási bázisát. Ahol kozmetikusainkat nyugodt körülmények között fogadhatjuk. 

 

Mindkét lányunk, Kata és Dóri szintén ezt a szép hivatást választotta. A szalonunkban dolgoznak, mellette nekünk is segítenek a képviselet tanfolyamain. A lányaink több helyi és országos rendezvényen sikeresen szerepeltek a Gigi és a Mary Cohr bemutató kozmetikusaiként. Kata az  Oxygen Prime nagysikerű izraeli premierjének egyik meghívott bemutató kozmetikusa volt 2006-ban. Dóri pedig több országos sminkversenyen ért el első és második helyezést.

 

Kata lányom főleg a manuális arc- és testkezelések, a tetoválás specialistája.

Dóri lányom pedig a Mary Cohr arckezeléseinek és a professzionális sminkelésnek, a 3D műszempilla ragasztásnak  mestere, oktatója.

A képviselet munkatársa Bayer Gézáné, Erzsi, aki a kozmetikusok rendeléseit, vásárlásait koordinálja.

 

  Miért hódított meg a Gigi minket, kozmetikusokat?
 
 
 

 
 

 


Főoldal » Bemutatkozás
Üzemeltető: KETSH Web
All rights reserved to ANPÉ Kft.