Ajax Load

Szépíteni szeretnék

Mi kozmetikai képviselet vagyunk, nem ügynökség.

Mi csak akkor megyünk hozzád, ha hívsz.


De akkortól számíthatsz ránk!

 

Ha igényes, kreatív kozmetikus vagy, akkor választhatod az intenzív hatású GIGI termékeket.

 Ajánljuk a 10-110 éves korú vendégeid személyre szabott, sikeres kezeléséhez!

Fantasztikus lehetőség, hogy fájdalmas és kellemetlen mellékhatások nélkül, kellemes pihentető kezelés során fiatalodik a vendéged bőre éveket! 

 Kozmetikusként előnybe részesíted a natúrtermékeket, értékeled a tiszta, természetes illóolajok jótékony erejét? A rövidebb, de intenzív kezeléseket választod, mert sok az elfoglalt, de igényes vendéged?  Akkor a Mary Cohr kozmetikumokat feltétlenül próbáld ki!

 Ha hosszútávra tervező kozmetikus vagy, akkor a Mary Cohr kozmetikai gépeit Neked ajánljuk. Megbízhatóságot, kényelmet, többfunkciós használatot kapsz velük barátságos finanszírozási feltételekkel. Az alap arc-és testkezeléseidhez még sokáig nélkülözhetetlenek lesznek!

 

Ha pénzeddel és időddel jól gazdálkodó kozmetikus vagy, akkor a munkádhoz szükséges, minőségi kiegészítő termékeket is megtalálod kínálatunkban.

 Mi nem hagyjuk, hogy szakmailag lemaradj! A termékeken kívül a továbbképzéseinken, bemutatóinkon a fejlődni vágyó kozmetikusoknak helybe visszük a tudást is.

 

Pályakezdő kozmetikus vagy? Vedd igénybe kezdő szakembereknek szóló indítási tanácsadásunkat és a kedvezményes kezdőkészlet vásárlási lehetőséget!

 

Gigi-Mary Cohr képviselet- elsősorban azoknak a kiváló kozmetikus szakembereknek, akik a megbízható, intenzív termékeinkkel végzett kezeléseik mellett szeretnék a vállalkozásukat is a maximális hatékonyságon működtetni. Ehhez nyújtunk személyre szabott segítséget.

 

Regisztráció kozmetikusoknak


Amennyiben Ön kozmetikus, és kitölti az alábbi REGISZTRÁCIÓS ŰRLAPOT, úgy adunk belépési kódot a kozmetikusok oldalra.

(Adataikat bizalmasan kezeljük! A törvényi előírásoknak megfelelően.)Főoldal » Szépíteni szeretnék
Üzemeltető: KETSH Web
All rights reserved to ANPÉ Kft.